KENALIKU

My photo
Menjual pelbagai jenis produk kecantikan dan kesihatan yang top untuk kecantikan wanita kini..sesiapa yang berminat boleh hubungi saya di talian 0179025210

Tuesday, March 17, 2009STOO TEY CAFE - Idaman Setiap Lelaki
Harga Pasaran WM RM26.00, EM RM36.00
Harga termasuk kos penghantaran
Tribulus Teresteris
Ia terkenal digunakan sebagai herba untuk meningkatkan libido dan kesuburan.. Ia membantu melancarkan peredaran darah pada alat kelamin, mengurangkan tekanan darah dan mengurangkan tahap kolestrol.
Horney Goat Weed
Membantu meningkatkan kesihatan dan gaya hidup. Membantu meningkatkan tenaga, mengimbangin hormon dan melancarkan peredaran darah
Bee Pollen
Mengandungi unsur antibiotik, membantu komposisi darah, merawat anemia, meningkatkan penghasilan antibody badan untuk menentang barah.
Madu Lebah
Digunakan untuk merawat hampir semua jenis penyait. Merawat ketidaksuburan, mencegah serangan sakit jantung, mengurangkan tahap kolesterol dalam darah dan meningkatkan tahap ketahanan badan.
Saw Palmetto
Mengurangkan simptom pembesaran kelenjar prostat (BPH) seperti kerap membuang air kecil terutama sekali diwaktu malam dan miningkat kualiti hidup secara umum.
Ginkgo Biloba
Meningkatkan daya ingatan dan penumpuan. Melancarkan peredaran darah dan menghilangkan tekanan. Mengandungi unsur anti-vertigo dan anti-depresisive.
Astragalus
Meningkatkan sistem ketahanan badan terhadap penyakit. Mengandungi unsur anti-oksida, anti-bakteria, anti-radang dan diuretic(membantu membuang cecair dari badan).
Ashwagandha
Mengandungi unsur sedatif, anti-oksida, ia juga digunakan untuk keupayaan seks disamping ia merupakan adaptogen dimana ia meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan keletihan.
Rehmannia
Dikenali juga sebagai “Chinese Foxglove”. Ia digunakan sebagai herba perubatan di Asia untuk merawat anemia, pening dan sembelit. Ia mengandungi vitamin A, B, C dan D.
Tongkat Ali
Meningkatkan hormon testosterone dalam badan disamping meningkatkan saiz otot, kekuatan dan keupayaan. Ia juga dapat melawan keletihan.
Maca
Meningkatkan libido dan kualiti semen, mengoptimumkan paras nutrien yang digunakan oleh sistem endoktrin.
Ginseng
Meningkatkan libido dan capulatory performance. Kandungan ginsenoidnya boleh membantu ereksi zakar. Ia juga meningkatkan ketahanan badan terhadap tekanan dan mengurangkan keletihan.

No comments:

Post a Comment